25 Eylül 2010 Cumartesi

Çılgın Projemi Açıklıyorum

Başbakan Erdoğan İstanbul için çılgın projesini açıklamadan hiç bir başbakanın cesaret edemeyeceği Çılgın İstanbul projemi açıklıyorum.

Önce Trakya sınırımızdan Karadeniz-Ege Kanalı açılarak İstanbul'un gemi ve tanker trafiğinden kurtulması sağlanır. Burada Meriç,Ergene nehirlerinden de yararlanılır. Sonra İstanbul Boğazının üstü betonla kapatılarak başbakanların çılgın projelerini yapabileceği büyük ve değerli araziler yaratılır. Böylece 3. köprüye de gerek kalmaz eski iki yaka arasında yüzlerce cadde açılabilir.

Böylece bir taşla, köprü, trafik, arsa, deprem iyileştirmesi, tanker kazası gibi 5 sorunu çözerim. Eğer çılgın proje istiyorsanız daha çılgınını bulamazsınız. Oylarınızı bekliyorum.

2 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Süpermiş :)
Gelen fikirlerin de bundan aşağı kalır yanı olmayacak ki..

Newbahar dedi ki...

projeyi başbakanımız bulunca ne kadar çılgın olabilir şöyle bir düşündüm bende:
Her ne yapılacaksa, açılacaksa, kapatılacaksa başbakana yakın olan eşe dosta haber salınır. Mimarından mühendisine hatta işçisinden amelesine eş dost hısım akraba bu proje dahilinde işe alınır.
Daha olmadı yabancı dostlarımız (!)
ne güne duruyor. Onlarla toprak veya kar başına ortak iş antlaşması yapılır. Antlaşma dahilinde projeyi kapsayan bölgelerden vatandaş sürülür.

Velhasıl kelam ben korkuyorum artık bu projelerden:)