15 Mayıs 2011 Pazar

Tehdit Altında Seçim

Dört bir yandan gelen tehditler altında Türkiye seçime gidiyor. Bir tarafta kasetli şantaj tehditleri, bir tarafta açıklarım ha tehditleri, bir tarafta istediğimi alamazsam Güneydoğu savaş alanına döner tehditleri, bir tarafta kaynayan Ortadoğu kazanından gelen tehditler bizleri bunaltıyor. Bu tehditler bile demokrasinin ileri olmadığını hatta D'sinden bile söz edilemeyeceğini gösteriyor.

Tekrar az da olsa nefes alınacak, özgür olunacak günlere dönmek için 12 Haziran son şans. Bu şansı heba etmeyelim. Oyumuzu mutlaka kullanalım.

1 yorum:

gülsen VAROL dedi ki...

Oyumuzu kullanmak!!!

Bazen içimden sırf face booktakiler gibi laçka ahlakı olan ve de kendini okumuş zanneden canına okuduklarımın hanyayla KOnyayı anlamaları için... şeytana uyup gidip her türlü çirkefin dik alası olana OY vermek geçiyor içimden sevgili Uygar..
Ne kadar sorumsuz ne kadar cahil ve de ne kadar aptal insanlar var CHP li olmakla vatanı kurtardıklarını zanneden.. Ya da sayfasına Atatürk resmini koymakla kendisini mükemmel zanneden .. işte onları evire çevire dövesim var.. Aslında bu yönetime gerçekten onların layık olduklarını düşünüyorum.

Kusuruma bakılmayacağını umarım.