23 Ekim 2011 Pazar

Yazarın İkilemi

Bu blogda uygarca, radikal görüşlerimi dile getirmeye söz verdim. Bu beni ikileme düşürüyor son zamanlarda.

Olan biten bazı olayları uygarca yorumlamak çok zor. Defalarca söylediğimiz gerçeklerin kabak gibi ortaya çıkmasını, ben söylemiştim desek ne kadar uygar olacak. Dün düğün dernek karşılattığınız kişilere şimdi intikam alma duygusu ile yaklaşmanın derin çelişkisinden mi bahsetsem, Anayasa değişikliğ tuzağına düşen muhalefetden mi bahsetsek.

Son günlerdeki terörü durdurmak için radikal önerimi ortaya atıyorum. Nisan ayında seçimler yapılsın. Nasılsa ne yapılır edilir seçimlerden önce ateşkes ilan ettirilir!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Seçime gitmek için bu gerçekleri gören bir toplum var mıdır ?
;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..