6 Ocak 2013 Pazar

Erdoğan'ın Samimiyetine Güvenmek

Dün Kılıçdaroğlu Erdoğan ve AKP'ye samimi olmaları şartıyla bir kredi daha verdi.

AKP zihniyeti ve Erdoğan samimi olmadığını defalarca kanıtladı halbuki. Önce AB yolunda güya büyük adımlar, sonra AB raporlarını çöpe atma. Önce Alevi açılımı sonra Cemevi'ne yasak, Sivas katliamının zaman aşımı. Önce siz idam etmediniz, biz olsaydık idam ederdik, sonra heyetleri Ada'ya gönderme. Önce görüşmedik, görüşen şerefsizdir, sonra ben görüşmedim, temsilcim görüştü. Önce koster aylarca bozuktur sonra neredeyse yatla ağırlanır misafirler. 4+4+4'de vekillerinizi çiğnedi, Anayasa görüşmeleri başkanlık dayatması ile tıkandı.

Daha ne samimiyeti bekliyorsun. Bu CHP'yi bitiren adım oldu bence.

Muhalefet önce AKP ve Erdoğan'ın samimi olmadığını bıkmadan, usanmadan halka anlatmakla başlar. Halkın zaten çeşitli kuşkuları oluştu. Bunun üstüne gitmek yerine verdiğiniz kredi sizi batıracak Kılıçdaroğlu haberiniz ola.

Bunu barışa şans vermek gerek diye izah edecekler olacaktır. Barışa samimi olarak inananlar barışı getirir, ABD'nin Ortadoğu planları ve kendi oy hesaplarından barışa bakanlar barışı değil batışı getirirler.

1 yorum:

gülsen VAROL dedi ki...

Bu ülke Receple tanışalı beri ben, insanlara olan, oy verdiğim partime olan, ahlaka olan ve dinime olan tüm inançlarımı tamamen yitirdim sevgili Uygar.. Ve artık kendimi bir kukla olarak düşünmemenin rahatlığı içindeyim.