24 Ekim 2009 Cumartesi

SEN MUHALİF SON MUHALİF OLMA!

Şeriat yanlısı, dinci, batı karşıtı, baskıcı bir hükümetin karşısında muhalefet yapmak daha kolaydı. Ama son yedi yıldır sen muhalifin karşısına başka bir tablo çıkartıldı.

AB yanlısı, batı ve çağdaş uygarlıktan yana bir görüntü sen muhalif AB dayatmalarına karşı çıktıkça "şark zihniyetli","uygarlığa karşı" bir duruma sokarak içinden bazılarını susturmayı başardı.

Bir darbe masalı uyduruldu. Sen muhalif, ne kadar darbelerin karşısında isen de, yapılan hukuksuzluklara, haksızlıklara karşı çıktıkça "anti-demokrat","dikta yanlısı" ve "darbeci" olmakla suçlandın ; bazıları bu şeklilde muhalif olmaktan vazgeçti.

Basın, medya sadece tek bir ses çıkarması için davalarla, cezalarla susturulurken sen muhalif buna karşı çıkmak istedin , Kürtçe televizyon yayınları başlatıldı, özgürlük geldi dendi, sen "özgür medyayı getiren hükümete" karşı olmakla "yasakçı" olmakla suçlandın.

Sonunda "Yaşasın PKK" diyenler serbest bırakılıp, "Kahrolsun PKK" diyenler coplanınca, sen barışçı muhalif teröre şiddetle karşı çıkarken, bir daha terör olmasın derken "anaların evlat acısını" istemekle, "barışa karşı" olmakla suçlandın.

Sen MUHALİF senin SON MUHALİF olup sen de SUSANA kadar bu PLAN sürecek. GÜÇ SENDE!

1 yorum:

vatan ve millet dedi ki...

yüreğine sağlık değerli dost.
susturuluyoruz.