23 Ocak 2010 Cumartesi

Anayasa Değişikliği

Anayasa değişikliği paketlenip önümüze gelecek anlaşılan. Her tür psikolojik, tarafolojik çalışma yapılmakta. Eğer bir anayasa değişikliği paketi önümüze gelirse her maddesine çok, çok dikkatle bakmalıyız.

Yıllardır savunduğum dokunulmazlıkları kaldırsa, seçim barajını azaltsa, memurlara grevli sendika hakkı verse, hatta bir de ön seçimi zorunlu kılsa; yani son derece demokratik maddeler içerse ama yanında Anayasa Mahkemesine üye seçimini ve Anayasa Mahkemesi yetkilerini değiştiren politikacıların etkin olmasını sağlayan tek bir hüküm içerse OYUM HAYIR olacak. Ağzıma çalınan bala KANMAYACAĞIM.

Siz de UYANIK OLUN dostlarım.

6 yorum:

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Kendi ideolojilerine uygun nasıl oluyorsa öyle değiştirmeye kalkacaklardır.

gülsen VAROL dedi ki...

Ben de dahil.. hatta en başta ben,
bu konuda aklına ve ahlakına güvendiğim bir kişi olarak senin yönlendirmelerinin takipçisiyim sevgili uygar.. Vereceğimiz kararların nedenini biliyoruz ama detayları görebilmek mümkün değil. O devrede görev sen ve senin gibi konunun uzmanlarına düşmekte.. Hatta iki satır yazıp gelip okusunlar diye bekleme lütfen.. bizleri uyar.. dürt.. hatırlat.. ikaz et... Tamam mı?

En azından bizim de
dürteceklerimiz vardır!!!

bilge dedi ki...

Ağzımıza çalınan bal zehir olur biliriz.kanmayalım ..paylaşımınız için teşekkürler..dostukla

Arzu Sarıyer dedi ki...

Teşekkürler,katılıyorum.

bilge dedi ki...

bloğuma yapmış olduğunuz ziyaret için teşekkürler..dostlukla..

bücürükveben dedi ki...

merhaba blogcu iyice tuhaf olmuş, oradaki kediperisi bloguma bir mesaj gelmiş ama gönderen yine kendim gibi gözüküyor daha doğrusu benim size 24 ocakta yazdığım mesaj tekrar bana gelmiş, hemen altında 2 saat önce diye sizden bir mesaj daha vardı beni üzenleri kınadığınızı yazmışsınız eksik olmayın çok teşekkür ediyorum ne yaparsınız işte dünyada sapık çok, ben tnn forumda da Atatürkçü laik olarak yobazlarla çok didiştim onlardan biridir düşman oldular sayfamı kapattırmaya zorlayarak intikam aldılar Allah'tan bulsunlar, yeni sayfa şimdilik açmayı düşünmüyorum yine de tabii ki haber veririm, çok teşekkürler ilginize ben yazmasam da sıksık blogunuzu takip edeceğim
selamlar