16 Mart 2010 Salı

Diyarbakırspor

Bizim hukuğu gerçekten benimsemiş liderimiz yok herhalde.

Özerk olması gereken Futbol Federasyonunun tamamen futbol kuralları içinde vermesi gereken "Hükmen Mağlup", "Küme düşürme" gibi kararlarına en son olarak Baykal ve Bahçeli'de müdahele etti. Yok bu ilin temsili önemliymiş, yok kardeşliğe zarar verirmiş, yok şu , yok bu.

Süper (!) ligde temsil edilmeyen 60 küsur il var. Bunlar kardeşlik projesine zarar vermiyor, Diyarbakırspor düşerse zarar veriyor. O zaman bu ligi 100 takımlık lig yap, her ilden en az bir temsilci olsun kardeşim. Bu müdaheleyi kameralar önünde yapmaktan da hiç sakınmıyorlar.

Bence UEFA ve FIFA futbola bu politik müdaheleleri görüp tüm takımları Avrupa kupalarından yasaklasın o zaman istedikleri babalarının çiftliği ligde top koştururlar!

2 yorum:

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

Ahhh Ahhh !
Ayrımcılık , fitenlik fesatlık her yere sıçradı SPOR a bile..

Biz böyle değildik.
Kardeşdik !
Ne oldu bize ?
Neler oluyor ~ Olacak !

Adsız dedi ki...

tek sorun diyarbakırspor olsa neyse, futbol öyle ki; mafya parasının aklandığı, illegal ilişkilere deterjan, şoven duygulara teşne, çarpıtılmış milliyetçilik ve vatan sevdası gösterilerine show business sahnesi, nefreti-gerginliği boşlatma vasıtası, normalde pek bir şey olamayacak basit yaşamlara ünlü olma fırsatı, çok beylik laflarla süslü laf salatası yorumlar, spordan ziyade horozlanma, belediye başkanlarına para s(a/ı)çma mevzuu, hangi futbol takımını tutuyorsun sorusu bahanesiyle kaynaşma aracı vb...