5 Haziran 2010 Cumartesi

Gündem Değiştirme Ustası Erdoğan

Başbakanın Brezilya gezisine çıkarken Kılıçdaroğlu ile ilgili sorulara siz bana bakın anlamındaki yanıtlarından gündemin elinden kaçmasından ne kadar rahatsız olduğunu anlamıştım. Bunun ardından gündem değiştirme konusunda tekrar hünerini gösterdi Erdoğan. Çok fazla komplo teorisi sevmemekle birlikte bazı tesadüflere de kanmam deneyimlerimi kullanarak.

"Mavi Marmara" gemisinin eskiden İDO'ya ait olması tesadüf mü? Toplanıp toplanıp bir türlü dağıtılamayan bu yardımlara bakınca daha dar bir kadro ile bu kadar tantana yapmadan gidilse idi belki sonuç farklı olabilir miydi? Geminin uluslarası sularda baskına uğraması bilinçli bir koz olarak mı verildi Erdoğan'a? Referandumun bu kadar yakın olduğu, Halkçı Kemal değişiminin olduğu, açılımı bırakın terörün tırmanıp her gün bir kaç askerimizin şehit olduğu bir döneme gelmesi bu olayın acaba bir taktik mi?

Ardından da Anayasa Mahkemesi kararı iptal yönünde çıkarsa bir mağduriyet, bir kahramanlık da bu seçime yeter diyerek erken seçim kararı alınırsa hiç şaşmayın.

Halkçı Kemal ile Recep Bey'in gündem savaşları geleceğimizi belirleyecek malesef istesek de, istemesek de.

2 yorum:

düşünce bahçesi dedi ki...

Ben bu olaya deniz feneri 2 olarak bakıyorum..
Recep bey bizi öldürecek yada ölecek..
Saygılar.........

gülsen VAROL dedi ki...

BÖLÜNMÜŞ OYLARIN TAM TOPARLANMA ZAMANIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ŞU CAHİL KAFAMLA..
DEĞİŞİMİN NE OLABİLECEĞİNİ GÖSTEREBİLİRSE SARIGÜL, CHP İLE BİRLEŞİP... YA DA BİRLEŞMENİN NASIL OLABİLECEĞİNİ İSBATLARSA SİYASİLERE KEMAL KILIÇDAROĞLU, BU SÜLÜKLER BİR DAHA KAN EMEMEYECEK DURUMA GELEBİLİRLER..
BİR HAYALDİR BU SEVGİLİ UYGAR HOŞGÖRÜLE!!