17 Mart 2013 Pazar

Korkak CHP'den fayda yok

Dün toplanan ve çözüm diye adlandırılan çözülme sürecini görüşen CHP parti meclisi halkı hayal kırıklığına uğrattı.

Erdoğan'a yaptıkları çağrıya bakarsak:

- Samimiyet bekliyorlar. Bunun beklenemeyeceğine dair binlerce olay oldu. Ancak salaklar binlerce olaydan sonra ders almaz.

- T.C. hukuk kuralları dışına çıkmamalı imiş. Hapisteki terör örgütü lideri ile terör örgütü yönetimi arasında ismi bile hükümetçe belirlenen milletvekilleri ile yazılı mesajlar alıp, vermek, bunlara aracılık etmek hangi hukuka uygun. Bunun hangi maddelerin ihlali olduğuna bakmak için hiç mi hukukçu yok CHP'de?

- Gizli ajandası olmayacakmış. Gizli ajandası olmayan dün terör örgütünün erlerine sarılanların dokunulmazlıklarını kaldırmaktan söz ederken bugün terör örgütünün generalleri ile resim çektirmeye ses çıkarmayanın nasıl gizli ajandası olmayacakmış!

- Açık ve şeffaflık talebi. Siz CHP'nin bu konudaki tavrı için bile açık ve şeffaf olamazken hiç bir şeffaf olmamış Erdoğan'dan bunu beklemek ne kadar samimi!

İsmet İnönü olsa idi bu korkak tavrın vatana ihanet olduğunu net bir şekilde söylerdi. Terör örgütü ile görüşmeye karşı çıkmayan bir CHP benim gözümde bitmiş ve halkı kazanma için son fırsat da geçmiştir.

1 yorum:

Arzu Sarıyer dedi ki...

Yok arkadaşım yok.Cepleri dolsun ve vitrinlerde boy göstersinler kadını erkeği...Umurlarında bile değik vatan ,millet...Selamlar.