2 Mart 2013 Cumartesi

Öcalan Anayasasına Hayır

Gerek açıklamaların, gerek basına sızan tutanakların artık netleştirdiği gibi yeni Anayasa pazarlıkları, tasarıları Öcalan ile yapılmakta.

Dün "Bebek Katili", "Terörist başı" dediği kişi ile Anayasa maddeleri tartışmak ne kadar samimiyet sayılır halkımız takdir edecektir. Başkanlık sistemi getirip, başkan seçilebilmek için bu pazarlıklara girenleri, Türk olmayı utanılacak bir şey yapmaya çalışanları ben de tarih de affetmeyecek.

Apo bölünmeden vazgeçip demokrasi ile yetinelim diyormuş. Demokrasiyi neredeyse 12 Eylül döneminden daha geriye getiren bu iktidar ile mi demokrasi ilerleyecek.

Barış getiriyoruz, Analar ağlamasın klişelerinin arkasına sığınarak hem Türk hem de Kürt halkına atılacak yeni bir kazık olacak bu Anayasa'ya şimdiden, tereddütsüz, binlerce kez HAYIRRRRRRRRRR!

1 yorum:

gülsen VAROL dedi ki...

LANETLEMEK SADECE YAZI İLE OLMAMALI.. ASLINDA LANETİME BİLE LAYIK OLMADIKLARI HALDE İLK DEFA KADIN OLDUĞUMA VE İLK KEZ YAŞLANDIĞIMA ÜZÜLMEKTEYİM..
VE ERKEK DENEN.. TÜRK OLAN.. OLAYLARI SADECE SEYREDEN HERKESE DUYDUĞUM HINÇ GÜNDEN GÜNE BÜYÜMEKTE..
BİR KAMİKAZE OLSAM! AH!!! TEPELERİNE TOPLUCA İNİP MAHVETTİKLERİ DÜNYAMIN KAÇ BUCAK OLDUĞUNU GÖSTERSEM. TOPTAN YOK OLSALAR.. KALANLAR DA DİLLERİNİ DELİKLERİNE SOKUP SUSSALAR..

İŞTE O ZAMAN BU MİLLET, "HAYALDİ GERÇEK OLDU" DİYE BAĞIRIR!!!