28 Şubat 2010 Pazar

Parti Kapatma

"Parti Kapatmaya Meclis karar versin" demiş Sn. Erdoğan. Kişi kendi hakkında karar veremeyeceğine göre şu kuralla önerisine katılalım.

"Parti kapatmaları TBMM'de kapatılması istenen parti üyesi vekiller dışındaki vekillerin oyları ile oylanır."

Ne dersiniz?

5 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

İyi olur :) ama yapmazlar..İşlerine gelmez.

gülsen VAROL dedi ki...

Her konunun her kurumun ve her ideolojinin temeline konan dinamitleri seyretmekteyiz sadece.. Ve daha o dinamitler patlamadı henüz sevgili uygar..
Ve bunlar, sadece ipleri başkalarının elinde olan kuklalar.. Yoksa bu kadar kapsamlı ve bu kadar cesurca kararlar alacak ne kafa ne de yürek var bunlarda..
İp kimin elinde bilen var mı?..
Ya da bildiğini söyleyecek yürek??

Arzu Sarıyer dedi ki...

Parti kurmak siyasal hak ve özgürlükse kapatmak da ,halkın iradesi olan mecliste olmalıdır.Ama bu gerçekten demokrasıye inanmış ve özümsemiş toplumlarda olur.Bizde zor gibi geliyor bana.Selam ve sevgiler.

tufan dedi ki...

Olurmu arkadaşım,siz baş efendiyi kudurtacakmısınız,duymasın bunu sakın,yoksa sizide kafesmi,balyozmu bir şeyin içine sokuverir.

Şakası bir yana'da gerçekten şaşırmış bu adam,söylediklerinin ne ucu belli nede sonu,bir insanın temeli olacak temeli,temeli olmayan böyle abuk sabuk her gün bir şeyler yumurtlar.

Birisinin ona hatırlatması lazım,habire milletim diyerek başlıyor ya sallamaya,bu ülkenin %75 şi karşısında duruyor hala farkında değil.

Aslında yargıtayın dava açmasına gerek yok bence,yakında millet kapatacak onun düğmesini,Allah ile aldattığı kesim bile uyandı artık,gördü gerçek yüzlerini.

Saygılar sevgiler.

bilge dedi ki...

işlerine hiç gelmez zaten ipler başkalarının elinde olduğundan ipleride dolaştırırlar kör düğüm yaparlar sevgi ve dostlukla...